Medarbetare på BSM utför skärande bearbetning

Skärande bearbetning

Det viktigaste för dig är kanske inte exakt vilka maskiner vi har för skärande bearbetning. Du är förmodligen mer intresserad av resultatet. Som det ska vara. Låt oss ändå nämna att här finns allt från fräsmaskin (arborrverk), bäddfräs, fleraoperationsmaskin (flerop) till svarvar. När du vänder dig till oss så är du i trygga händer. Vi klarar det mesta.

Det blir ännu tydligare om du pratar du lite med vår personal. Maskiner är odugliga om man inte har personal som kan hantera dem. Det har vi. De är kunniga och erfarna och vana att lösa olika problem som kan uppstå.

KMA (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) är viktigt för oss och är integrerat i allt vi gör. Glada medarbetare är de bästa medarbetarna. Eftersom erfarenhet och kunnande ofta är a och o i vår bransch så är det viktigt att ha anställda som trivs och stannar länge. Miljön ska vi inte glömma. Att i största mån värna om miljön är självklart viktig, för både oss och våra kunder. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra arbetsmetoder och förhållningssätt.

Har du behov inom skärande bearbetning så har vi med största säkerhet en bra lösning.


Våra tjänster

Vill du veta mer?

Du är välkommen att kontakta mig om du är intresserad av skärande bearbetning.Referens

Fler referensprojekt