Svets

Vi är licenserade enligt den högsta svetsstandarden, SS-EN ISO 3834-2. Det innebär att vi får och kan utföra riktigt stora svetsjobb. Vi strävar alltid efter att det arbete vi utför ska hålla högsta kvalitet. Licenseringen är ett kvitto på detta, och en garanti för dig som kund.

Kort sagt: vi kan utföra riktigt avancerade svetsarbeten för de mest kräsna och krävande kunderna. Vad kan vi göra för dig? Sätt oss på prov!

Vi har utrustning för svetsning inom de flesta områden. Inför varje projekt får svetsaren ut WPS:er, eller svetsdatablad, som talar om exakt hur svetsen skall utformas. BSM har WPS:er för de flesta förekommande material, tjocklekar och fogtyper.

Våra svetsare har ett brett kunnande och är naturligtvis certifierade enligt SS-EN 287. Att personalen trivs i företaget är av yttersta vikt för oss. Utan deras kunnande, deras yrkesstolthet, står vi oss slätt. Självklart är alla som arbetar här är anställda i företaget och lika självklart är alla svensktalande.

Vi jobbar aktivt med KMA (kvalitet, miljö, arbetsmiljö) och försöker hela tiden utveckla arbetsmetoder och förhållningssätt. Glada medarbetare och en välmående miljö leder till högre kvalitet och nöjdare kunder.

Har du behov inom svetsning så har vi med största säkerhet en bra lösning.